Verhuur / evenementen

De Gelderland Fabriek Fotoshoot Gelderlandfabriek Culemborg

De Gelderlandfabriek is te huur. Voor zzp’ers, voor organisatoren van festivals, voor bedrijven, voor theatergezelschappen, voor fotografen, voor verenigingen, voor jarigen en voor alle anderen die op zoek zijn naar een unieke, creatieve locatie.

Passende plek
Door de verschillen in de ruimtes is er voor vrijwel elke activiteit een passende plek te vinden. De kleinere ruimtes – zoals de Kleedkamer op de eerste verdieping van de locomotiefloods – zijn ideaal voor een vergadering midden in het land of voor het geven van een workshop tot 9 personen. De Flex is een, je raadt het al, flexibele ruimte voor gezelschappen tot 30 personen met vergaderingen, trainingen of kleine presentaties. De Zaal heeft een grote verplaatsbare tribune, maar het is ook een bijzonder industrieel decor voor een sitdown diner, beurs, fotoshoot of training tot maximaal 325 personen. Via restaurant una Volta is catering zó geregeld.

Decor voor fotoshoots
De rauwe, fabrieksgroene muren worden vaak gebruikt als achtergrond voor portretfoto’s of productfotografie. Voor fotoshoots kunnen alle ruimtes in de fabriek worden geboekt. Het restaurant is voor fotoshoots te boeken tot 11:00uur ’s morgens, de andere ruimtes zijn de gehele dag beschikbaar.

Fabrieksgroen
Het Pleintje, zo heet de open plek tussen de entree en de ateliers. Hoewel het fabrieksgroen nergens te missen is, heeft  vanaf mei 2016 het échte groen. In een mobiele broeikas groeien kleine fabrieksplanten volop. Iets voor bijzondere bijeenkomsten, zoals een kleinschalige vergadering of een diner voor twee?

Flexwerk
In de Hub huur je een flexwerkplek. Voor een enkele dag of voor een langere tijd. Koffie en Wifi horen erbij. Een zakenrelatie ontvangen? Dat doe je in stijl bij Una Volta.

Neem voor meer informatie contact op met Mark van Dooren, tel. +31 (0)345 227227 of via mark@degelderlandfabriek.nl.

De Gelderlandfabriek is open!

Schuif aan in restaurant una Volta, bekijk de expositie in de entree, zie wat er wordt gemaakt in de ateliers of bezoek een evenement.