muziek: ​Jam, Jazz & Pizza Hans Dulfer en Jerôme Hol


Evenement gegevens


Tickets

 

 

 

 

Jam, Jazz & Pizza Hans Dulfer en Jerôme Hol

Het Jam, Jazz & Pizza seizoen is weer gestart en dat doen we dit keer met niet zomaar twee artiesten. Niemand minder dan Hans Dulfer en Jerôme Hol zullen deze keer het podium delen in onze zaal. Twee namen die bij vele niet onbekend zijn. De saxofonist Dulfer, voormalig autoverkoper, directeur van Paradiso, columnist, radiomaker en natuurlijk ‘de vader van’, is een levende legende. Voor wie er bij was: op 6 juni 1998 om 16.00 uur opende Hans Dulfer de vijfde editie van Culemborg Blues.

Ook dit seizoen blijft het concept van Jam Jazz & Pizza zoals je het kent van voorgaande edities. Jong talent staat samen op het podium met een professionele muzikant van een wat oudere generatie. Deze keer is dat jonge talent gitarist Jerôme Hol die zich in de afgelopen jaren in een sneltreinvaart heeft ontwikkeld tot één van de meest eigenzinnige gitaristen van zijn tijd. Onder andere The Rolling Stones en Jimi Hendrix zijn grote voorbeelden voor deze artiest, maar ook zijn interesse voor jazz hoor je terug in zijn spel. Naast gitarist is Hol een veelzijdig componist. Hij won verschillende prijzen waaronder de eerste prijs op de Sena Guitar Awards.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

Jam Jazz & Pizza wordt mede mogelijk gemaakt door JazzHelden.

DATA zondag 17 september om 14.30 uur

LOCATIE De Zaal in de Gelderlandfabriek

KAARTEN € 15,00 inclusief pizzapunt

Tickets