Muziek: Jam Jazz & Pizza met Mike Boddé en Kim Hoorweg


Evenement gegevens


 

 

 

 

 

 

 

Jam Jazz & Pizza met Mike Boddé en Kim Hoorweg

 

Op 19 jarige leeftijd reisde pianist Mike Boddé naar de Verenigde Staten om Jazzmuziek te leren spelen. Later keerde hij terug naar zijn geboorteplaats Rotterdam waar hij aan het conservatorium studeerde. Hij startte zijn carrière als cabaretier en werd later bekend door het programma Kopspijkers. Hij bracht twee cd’s uit genaamd “Het Land” en “Drift”. In december maakte hij een liedjesprogramma met Hadewych Minis en in 2010 speelde hij enkele rollen in Van Zon op Zaterdag. In 2016 besloot Boddé om zich alleen nog maar te focussen op het maken van muziek.

Jazzvocalist Kim Hoorweg stond afgelopen zomer ook op de planken bij Jam Jazz & Pizza. En niet zonder succes want een enthousiast publiek verliet met lovende reacties. Hoorweg tekende haar eerste platencontact al op 14-jarige leeftijd bij het Amerikaanse label Verve. Later trad ze op bij De Wereld Draait Door en stond ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en werd ze genomineerd voor een Edison.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

DATA Zondag 21 mei om 14.30 uur

LOCATIE De Zaal in de Gelderlandfabriek

KAARTEN € 15,00 inclusief pizzapunt

Reserveren