muziek: ​Sweet Saturday Night Ride – Single release party Sweet Hannah


Evenement gegevens


 

​Sweet Saturday Night Ride – Single release party Sweet Hannah

Sweet Hannah is een pop/rockband met americana-invloeden uit Culemborg die net de opnames achter de rug heeft van hun eerste EP. De band trok er een maand voor uit in een villa in de heuvels van Andalusië, onder begeleiding van een producer uit Nederland. Het eerste resultaat van deze zweterige opnamesessies is er nu: de single Car Crash.

De leden van Sweet Hannah vinden dat zo’n mijlpaal een feestje verdient. Met uiteraard een eigen optreden, maar ook met uitgebreide support. De aftrap wordt verzorgd door Lust for Live, een coverband uit Culemborg die stevige rock neerzet. Singer-songwriter Roeland Eppenga neemt daarna een tikje gas terug. Maar pas op: met zijn roots in de rock gaat ook hij soms op volle toeren.

Na deze smakelijke opwarmers is de beurt aan Sweet Hannah zelf. Met een voorproefje van de nog te verschijnen EP en natuurlijk de single Car Crash als hoogtepunt.

Tot slot is er de keuze tussen dansen of luisteren. Buiten brengt troubadour Kaspadre zijn muzikale juweeltjes ten gehore, variërend van Franse chansons tot Cubaanse swingers. Binnen kan er gedanst worden op de eclectische beats van DJ Rafadelic: van dub tot disco en van hiphop tot house.

Sweet Hannah is:

Gaston Hasenack – Zang en gitaar
Hans Kooijman – Gitaar
Bert Bleij – Mandoline en zang
Gabriël Ramaker – Trompet en zang
Fimke Duursma – Basgitaar
Kees van Herk – Drums

DATA ​zaterdag 10 juni – 20.00 uur

LOCATIE De Zaal in de Gelderlandfabriek

KAARTEN € 8,00 in de voorverkoop € 9,00 aan de deur

UPDATE https://www.facebook.com/events/303665586746444??ti=ia

Reserveren