WORKSHOP: FAMILIE OPSTELLINGEN – INGE KNOOPE


Evenement gegevens

Dit evenement vindt plaats van 13 september 2016 tot en met 12 december 2017. De eerstvolgende keer is op 3 oktober 2017 19:30

  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

 

Drukwerk Inge Knoope

WORKSHOP: FAMILIE OPSTELLINGEN – INGE KNOOPE

Eén keer in de twee weken op dinsdagavond verdieping op vragen over je welbevinden, gezondheid, familie, relatie en beroep.

Samen op zoek in het landschap dat ‘mens zijn’ heet.

Wie je ook bent, wat je ook doet, we komen allemaal bij tijd en wijle antwoorden te kort. Soms brengt het leven je in een staat van verwarring. Onbewust dragen we alle antwoorden in ons. Met opstellingen maken we die antwoorden zichtbaar.

Als je met een prangende vraag leeft, of wanneer je het fijn vindt om – door te representeren – weer een stukje dichter bij jezelf te komen, dan ben je van harte welkom.

Opstellingen zijn voor iedereen verhelderend, omdat we kijken naar universele kwesties van liefde en verbinding. Mij gaat het in het werken met opstellingen dan ook niet alleen om het resultaat, of dat de vraag beantwoord wordt. Zo van “nou, dat weten we dan ook weer”. Het gaat ook om de samenwerking en om de zorg voor elkaar. Omdat we daarin, en in het helpen, de diepte kunnen ervaren van onze menselijke intuïtie en wijsheid.

Mensen zijn waanzinnig gevoelsbegaafde wezens. Jij ook. Helper en geholpene werken in het zoekproces in een volstrekte gelijkwaardigheid samen. Dan maakt het niet uit of je helper of geholpene bent. Alle vragen die ingebracht worden, raken jou als representant ook. Wij lijken veel meer op elkaar, dan dat we van elkaar verschillen. We zijn samen op zoek om de weg te vinden in het landschap dat ‘mens zijn’ heet.

Elkaar helpen, daar wordt je wijzer van. En een gemeenschap van mensen die elkaar dienstbaar en liefdevol ter zijde staan, is een sterke gemeenschap.

Van 19:30 tot 22:00 uur. Aanmelden noodzakelijk.

Tarieven:
€ 125,- voor het inbrengen van een vraag
€ 25,- voor de eerste keer representeren
€ 15,- voor de tweede t/m vijfde keer representeren en daarna gratis


LOCATIE de flex in de Gelderlandfabriek

START 13 september 2016 van 19:30 tot 22:00 uur

MEER INFO www.ikenjijopstellingen.nl

OPGAVE info@ikenjijopstellingen.nl