de Gelderlandfabriek

agenda

verhuur

una Volta

Winkel

een reeks waarin een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen wordt geprogrammeerd. De uitwisseling blijkt spannend, vruchtbaar en mooi om mee te maken. Iedere derde zondag van de maand op de agenda.

Steeds meer bands en artiesten weten ons te vinden. Ze benaderen ons om opgenomen te worden in de programmering. Helaas lukt het ons niet om alle mails te beantwoorden. We nemen je aanbod zeker mee naar onze programmeurs!

De Gelderlandfabriek is hét opgroeiend cultuurpodium in Culemborg.
Met grote regelmaat organiseren we concerten. En iedere 10 weken is er een nieuwe relevante expositie. Hier geniet je van een programma met opkomende artiesten. Deze staan garant voor vernieuwing en kwaliteit.
Met iedere maand ‘an Evening at the Factory’ een ontmoetingsavond voor en door kunstenaars.

In de Gelderlandfabriek is ruimte voor bijna elk type meeting of event. Dé plek voor een goede maaltijd, lekkere koffie, kunst en cultuur.

Het hart van de fabriek zijn zeven vaste werkplaatsen van negen creatieve professionals met elk hun eigen discipline en onderneming. Het creatieve klimaat is voelbaar in het hele gebouw.

Stap eens binnen en schuif aan in café-restaurant una Volta, koop kunst in de entree, geef je op voor een cursus, klap je lap- top open in zijspoor, bezoek een voorstelling of huur een ruimte voor je eigen evenement; word onderdeel van de Gelderlandfabriek!