Daan Krakers & the Algorithms (graduation & try out concert)

Daan Krakers & the Algorithms (graduation & try out concert)

di 28 juni 2022

Tickets

Daan Krakers & the Algorithms is een multidisciplinair muziekoptreden die onze groeiende relatie met de media behandeld van de afgelopen 30 jaar.

 

Zelf zegt Daan er dit over: “Mijn afstudeerconcert gaat over de verhouding tussen mens en media en hoe die is gegroeid de afgelopen 30 jaar. Het is een interdisciplinair project met band, choreografie en visuals. Ik heb alle muziek zelf geschreven.”

Het verhaal: Man raakt verslaafd aan zijn TV en uiteindelijk gek wordt bij de komst van het internet en nieuwe technologieën. Een man die prima kan leven met de actualiteiten en heilig gelooft in de heilige huisjes van de TV wereld maar bij de komst van Social Media en fake news zijn houvast verliest.
De man beland in een psychose en zijn kamer komt tot leven. Uiteindelijk verzoent de hoofdpersoon zich met de (voor hem) meerdere waarheden en besluit ‘zonder een kant te kiezen’ zijn TV uit te schakelen.

Nieuwe technieken als 3D modeling en deepfakes worden verkend en props zoals TV helmen zijn gemaakt om het concert een nieuwe smoel te geven.

 

  28 juni 2022
  Deur open: 19:45 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: € 7,50

Tickets