Janne Schra | Janne & de Vogels EXTRA CONCERT om 16:15 uur

Janne Schra | Janne & de Vogels EXTRA CONCERT om 16:15 uur

zo 19 september 2021

Tickets

Janne Schra zoekt in haar nieuwe theatershow opnieuw het avontuur. Met haar band brengt de veelzijdige zangeres parels uit de Nederlandse muziek van de vorige eeuw en – voor het eerst – haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de jazz en gipsy. Een geluid dat zich misschien nog het best laat vangen tegen het decor van een art-deco theatertje, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

Janne ken je als zangeres van bloedmooie, door jazz en folk geïnspireerde, Engelstalige popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de internationaal succesvolle band Room Eleven. Sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Nadat ze met het Metropole Orkest in het werk van Ramses Shaffy dook, een eerbetoon bracht aan Annie M.G. Schmidt in Carré en een jazzy vertolking van Diep in Mijn Hart van Tante Leen bij DWDD zong, kreeg ze de smaak nog meer te pakken.

Met haar oude vrienden van Room Eleven werkte Janne aan haar nieuwe repertoire en dat ga je tijdens deze show dan ook zeker horen. Maar Janne kennende zal ze ook het experiment niet schuwen. Dus kijk niet vreemd op als ze stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt.

Concert van 14:30 uur is UITVERKOCHT.
EXTRA CONCERT om 16:15 uur : tickets

In samenwerking met Jazzhelden Live.

  19 september 2021
  Deur open: 16:00 uur
  Aanvang: 16:15 uur
  de zaal
  Entree: € 17,50 inclusief pizzapunt

Tickets