Finale Parel van de Betuwe 2024

Finale Parel van de Betuwe 2024

vr 26 april - 20:00 uur

Tickets

OnStage van de Gelderlandfabriek staat deze keer in het teken van de finale van De Parel van de Betuwe 2024!

Wie wordt de opvolger van Turmoil? Wie sluit aan in de inmiddels indrukwekkende lijst van winnaars? Ook in 2024 strijden bands en artiesten in de Gelderlandfabriek in Culemborg om de eer en de prijzen tijdens de regionale popcompetitie Parel van de Betuwe, inmiddels de 33e editie.

Beginnende bands, acts en singer/songwriters uit de hele Betuwe opgelet! Jullie worden gezocht. Welk muziekgenre je speelt en hoe lang je bezig bent maakt niets uit. Aarzel niet en meld je aan. De Parel van de Betuwe is namelijk niet alleen een bandwedstrijd, maar ook dé gelegenheid bij uitstek om met professionele geluidsapparatuur op een podium te spelen, voor écht publiek. Daarnaast is het dé manier om te leren: van elkaar, en van de jury, professionals uit de muziekwereld die je van, positieve, feedback voorzien.

 

Prijzen

Natuurlijk is er iets te winnen. De Parelwinnaar en de nummers twee en drie worden aangewezen door een kundige jury en passend beloond. Daarnaast is er de publieksprijs. Ook de ‘Gouden Koffer’ ligt weer te wachten op een winnaar: alle deelnemende bands krijgen de opdracht een cover te spelen van een beroemde artiest of band. Wie dat wordt? Dat hoor je nog. De Parel-organisatie wijst de winnaar van die Gouden Koffer aan.

Voorverkoop euro 12,34

Aan de deur: 15,00

  26 april 2024
  Deur open: 19:45 uur
  de zaal
  Entree: info volgt

Tickets

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda