de Gelderlandfabriek

Tussen het headbangen, hout hakken en spijkerpoepen door moet er ook gegeten worden! Op Botte Bijl 2022 gebeurt dat natuurlijk op de St. Lumberjack manier: MET VLEESCH! (𝑜𝑜𝑘 𝑣𝑒𝑔𝑎) Op de grill, van de BBQ of uit de smoker, het kan op 12 november weer in De Gelderlandfabriek. Al honger gekregen?

Bubbels, massage, barbier? Het kan op Botte Bijl! Laat de scherpe randjes van jouw nagels halen of ga voor het motorolie voetenbad in onze eigen wellness (nietus). Kun je na de bonkende bassen en gierende gitaren wel wat ontspanning gebruiken? Het spijkerbed staat voor je klaar!

Meer dan muziek op Botte Bijl! Van Boomstronk tot zeemeermin, alles kan met de woodcarving kunsten van Dennis van Kraaij. Verwacht een demonstratie met boomstronken, kettingzaag en veel, heel veel zaagsel.

Je valt in de prijzen bij Botte Bijl 2022! Maar wie durft? Met fortuinlijke én onfortuinlijke prijzen is jouw geluk nog niet zeker. Draai aan ons rad en wie weet win jij een Botte Bijl 2023 ticket of staat er iets minder fortuinlijks voor je klaar… Verschillende categorieën​ passeren de revue. Welke Lumberjacks durven dit 𝐑𝐚𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐢𝐧𝐥𝐢𝐣𝐤 aan?