cursus aanbod

tekenen en schilderen naar de waarneming – Kassandra Wolda

Iedere vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur.

De lessen krijgen hun vorm door wat er aan interesse leeft bij de deelnemers. Er is onderzoek naar materialen, we experimenteren met verschillende technieken en oefenen veel in werken naar de waarneming.

Regelmatig werken we een doek helemaal onder begeleiding uit. Aangevuld met kleine opdrachten die inzicht geven of juist uitdagen om het eindresultaat los te laten. Belangrijk is genieten van het beeldend werken op zichzelf.

De groep wordt niet groter dan 5 volwassenen. In principe lopen de lessen gewoon het hele jaar door en kunnen cursisten in en uit stromen. Met uitzondering van de schoolvakanties.

LOCATIE Atelier van Kassandra Wolda

MEER INFO kassandrawolda@gmail.com

realistisch tekenen en schilderen (vanaf 10 jaar) – Kassandra Wolda

Iedere donderdagmiddag en iedere vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur.

In de lessen leer je hoe je je tekening of schilderij kan opbouwen. Hoe teken je een realistisch gezicht, hoe gebruik je perspectief in je werk, hoe geef je je schilderij diepte met schaduw en werk je met aquarel of acryl…

Iedere les gaan we in op een ander gedeelte van de techniek van het tekenen en schilderen. Uiteindelijk kan je aan de slag met alle verschillende beeldelementen en werk je daarmee je eigen werkstuk helemaal uit.

De groep wordt niet groter dan 7 personen. In principe lopen de lessen gewoon het hele jaar door en kunnen cursisten in en uit stromen. Met uitzondering van de schoolvakanties.

LOCATIE Atelier van Kassandra Wolda

MEER INFO kassandrawolda@gmail.com

open atelier tekenen & schilderen – Gerard Akerboom

Iedere donderdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur en iedere donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur

Kom het plezier van tekenen & schilderen (weer) ervaren!
Al langer loop je rond met de wens om het plezier van tekenen en schilderen -weer- te ervaren. Zowel voor beginners als voor gevorderden is deze cursus bedoeld.
Ik doe dat in een Open Atelier. Een Open Atelier houdt in dat je direct begeleid en ondersteund wordt bij jouw wensen. Dus geen klasje waarbij iedereen hetzelfde doet! Ook kun je ieder moment in- en uitstappen.

Naast de individuele werkbesprekingen vindt er iedere bijeenkomst een gezamenlijke werkbespreking plaats. Deze besprekingen zijn uiterst belangrijk om andere mogelijkheden, gezichtspunten en technieken te verkennen. Ook om respect te leren hebben voor elkaars werk en elkaar te ondersteunen en te motiveren.

LOCATIE Flex

MEER INFO www.ateliergerardakerboom.nl
tel. 06 389 31 456