de Gelderlandfabriek

cursus aanbod

tekenen en schilderen naar de waarneming – Kassandra Wolda

Iedere vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur.

De lessen krijgen hun vorm door wat er aan interesse leeft bij de deelnemers. Er is onderzoek naar materialen, we experimenteren met verschillende technieken en oefenen veel in werken naar de waarneming.

Regelmatig werken we een doek helemaal onder begeleiding uit. Aangevuld met kleine opdrachten die inzicht geven of juist uitdagen om het eindresultaat los te laten. Belangrijk is genieten van het beeldend werken op zichzelf.

De groep wordt niet groter dan 5 volwassenen. In principe lopen de lessen gewoon het hele jaar door en kunnen cursisten in en uit stromen. Met uitzondering van de schoolvakanties. Op dit moment is deze groep vol.

LOCATIE Atelier van Kassandra Wolda

MEER INFO kassandrawolda@gmail.com

realistisch tekenen en schilderen (vanaf 10 jaar) – Kassandra Wolda

Iedere donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur.

In de lessen leer je hoe je je tekening of schilderij kan opbouwen. Hoe teken je een realistisch gezicht, hoe gebruik je perspectief in je werk, hoe geef je je schilderij diepte met schaduw en werk je met aquarel of acryl…

Iedere les gaan we in op een ander gedeelte van de techniek van het tekenen en schilderen. Uiteindelijk kan je aan de slag met alle verschillende beeldelementen en werk je daarmee je eigen werkstuk helemaal uit.

De groep wordt niet groter dan 7 personen. In principe lopen de lessen gewoon het hele jaar door en kunnen cursisten in en uit stromen. Met uitzondering van de schoolvakanties. Op dit moment is deze groep vol. Bij voldoende animo start een extra groep op vrijdagmiddag.

LOCATIE Atelier van Kassandra Wolda

MEER INFO kassandrawolda@gmail.com