de Gelderlandfabriek

de winterfabriek

Gezellig en sfeervol het jaar afsluiten (of openen) kan in de Gelderlandfabriek! 

Dit jaar wordt de fabriek weer omgetoverd tot een waar winterparadijs. Je kerst- of nieuwjaarsborrel gaan hierdoor helemaal uit de verf komen. De bar ondergaat een metamorfose en we schenken lekkerste winterse dranken zoals glühwijn, speciaal biertjes of warme chocolademelk. Uit de keuken van una Volta zullen de meest coole borrelhapjes en andere winterse verrassingen komen. 

Winter arrangementen

vanaf 30 personen

2 uurs borrel arrangement

€ 28,00 pp
2 uur gebruik van ons gezellig aangeklede pleintje
Borrelplanken bij binnenkomst
Drankarrangement inclusief warme chocolademelk en glühwein

4 uurs diner arrangement

€ 55,00 pp
4 uur gebruik van ons gezellig aangeklede pleintje
Buffet met vier verschillende stamppotten
Drankarrangement inclusief warme chocolademelk en glühwein

Ben je met minder dan 30 personen vraag naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op: vul het onderstaand formulier in of bel met 0345-227227.

Parkeren gaat makkelijk rondom de fabriek en de trein stopt direct naast ons.

Wil je naast een borrel, jouw medewerkers nog extra waarderen en een programma aanbieden? Live muziek? of iets ludieks? Wij helpen je graag.

Wil je onbezorgd genieten van de kerstborrel? Wil je weten of de datum van jouw voorkeur nog beschikbaar is in een van onze ruimten? Wil je meer informatie of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: vul dit formulier in of bel met 0345-227227!

De parkeerplaatsen aan de andere zijde van het spoor zijn eenvoudig te bereiken via de spoortunnel door in en uit te checken met een ov-chipkaart of betaalkaart.