de Gelderlandfabriek

eten & drinken

In de Gelderlandfabriek serveren we lekker eten waarbij je je vingers aflikt en schenken we een breed assortiment aan drankjes.

Bij iedere voorstelling of optreden van onze culturele agenda kan je genieten van het brede aanbod van de bar.
De maaltijden in de zakelijke arrangementen van de Gelderlandfabriek worden verzorgd vanuit ons restaurant una Volta. En café-restaurant una Volta is ook dé plek waar je heerlijk ontspannen kan lunchen, dineren of vertoeven aan de bar.
Verse pasta’s en salades, carpaccio en vitello tonato zijn enkele voorbeelden van de Italiaans geïnspireerde kaart.De koks gebruiken mooie, uit Italië geïmporteerde producten zoals burratta, balsamico en echt pizza bloem. Prachtig
desem brood van Menno en eerlijk vlees van hofleverancier Burg en Bol. Alle producten en ingrediënten worden met oog op kwaliteit en zorg voor ons milieu geselecteerd.


Het hart van de keuken is de houtgestookte pizzaoven. De pizza’s worden gemaakt van authentiek Italiaanse bloem, water, gist, goede olijfolie en zeezout.Ben je een dagje in huis in één van onze verhuurbare ruimtes, dan vind je daar de koelkast goed gevuld met een mooi assortiment fris en alcohol. Je koffie maak je met het aanwezige Nespressoapparaat. En bij ontvangst vragen we je of er behoefte is aan heet/koud water.