Dans: ENS | Nog Één Dan + de Speciale samenwerking


Evenement gegevens


Tickets

 

 

 

ENS – Nog Één Dan + de Speciale samenwerking

ENS viert dat zij bijna 5 jaar bestaan met een voorstellingsreeks. Nog Één Dan is een post-moderne dansvoorstelling waar de danseressen een muzikale tocht doorstaan. Op sterke post- rock/ metal muziek afgewisseld met zachte piano/ gitaar muziek zullen de dansers naar elkaar toe of van elkaar af proberen te komen en een doorlopend steen, papier, schaar spel ontstaat. Kom kijken naar spanning, macht, controle en laat je verassen door deze feestelijke voorstelling. (dit is niet de zelfde voorstelling als 15-11-2018 en 16-3-2018)

Sarah Huygens (ENS) heeft besloten haar voorstelling Who Is She van vorig jaar uit elkaar te halen en met een nieuwe start helemaal opnieuw op te bouwen. Deze voorstelling zal deze avond in zijn volledigheid te zien zijn en volledig afgewerkt en aangekleed.

primeur! Balletstudio Chantal v/d Tuijn en ENS de samenwerking verder aan. Met de jongeren wordt er kort gewerkt aan een moderne dans presentatie en dit project wordt afgesloten met een performance van deze samenwerking.

ENS is een onafhankelijk dansgezelschap dat zonder subsidie dans mogelijk maakt voor jong en oud, Amateur en professioneel en voor starters en doorgewinterde dansers. Naast het maken van eigen voorstellingen geven wij andere makers de ruimte om hand in hand een gezellige dans avond te vullen. deze voorstelling is niet anders en ook hier zullen bekende en onbekende gasten de mogelijkheid krijgen om een korte presentatie neer te zetten van hun eigen werk.

In samenwerking met:
Balletstudio Chantal v/d Tuijn die met de BCdansers een korte presentatie geeft.
(dit zijn nieuwe presentaties)

DATUM 9 mei 2019 | 20.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 12,50