event: Kennisdag Van Duuren Media


Evenementgegevens


 

 

Kennisdag Van Duuren Media

Leer, inspireer en profiteer van speciale aanbiedingsprijzen!  

Kom zaterdag 18 mei naar de Gelderlandfabriek in Culemborg en ontmoet auteurs, spijker je kennis bij tijdens de kennissessies en profiteer van boekenvoordeel!

Op zaterdag 18 mei organiseert Uitgeverij Van Duuren Media een Kennisdag voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op het gebied van PC & Tablet, Fotografie & Beeldbewerking en Webdesign & Programmeren. Veel van onze auteurs zullen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er kennissessies, mini-boektrainingen en zijn er diverse stands.

De mini-boektrainingen en de kennissessies zijn gratis en er zullen spectaculaire aanbiedingen zijn met onze boeken.  Daarnaast zullen verschillende auteurs zich bij de stands ophouden om kennis met u te maken en vragen te beantwoorden.

Meet & Greet: Auteurs van het eerste uur zoals onder andere Bob van Duuren, Pieter Dhaeze, Peter Kassenaar, Victor Peters, Wim de Groot, Peter Doolaard, Hans Frederiks, Ronald Smit, Henk van de Kamer,  Andre van Woerkom en Bob Timroff zullen gedurende de dag aanwezig zijn.

Schrijf hier in en ontvang nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken!

DATUM 18 mei 2019 |10:00 – 17:00 uur

LOCATIE door de hele fabriek

ENTREE gratis

Boekenvoordeel op de stand van Van Duuren Media

Tijdens deze dag zullen er diverse boekenstands staan waarbij diverse auteurs acte de presence zullen geven. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken ontvangt u als u zich aanmeldt nog eens 10% extra korting op een selectie van onze boeken! Dit unieke aanbod geldt alleen als u zich van tevoren aanmeldt en is ook alleen ter plekke geldig in combinatie met uw inschrijvingsbevestiging.

Programma

Op de Kennisdag zullen doorlopend mini-boektrainingen en kennissessies gehouden worden. De toegang hiervoor is gratis. U kunt op de diverse stands in gesprek gaan met de auteurs en experts en gebruik maken van de mooie aanbiedingen die er op deze dag zullen zijn.

Mini-boektrainingen (60 minuten):

  • 10:00, 14:00 en om 16:00: Adobe Photoshop Elements 2019  door Andre van Woerkom
  • 10:00 en om 12:00: Adobe Photoshop voor Lightroom-gebruikers; de Scott Kelby-methode door Rob de Winter, Adobe Certified instructor en spreker op Adobe MAX in de USA
  • 11:00, 13:00 en om 15:00:  Datavisualisatie in Excel door Wim de Groot
  • 11:00, 13:00 en om 15:00:  Van opname tot afdruk door Eduard de Kam

Kennissessies (45 minuten:

  • 10:00 en om 14:00: Zo werkt Apple foto’s. Haal meer uit je iPhone en iPad, met Bob Timroff ;
  • 10:45 en om 14:45: De NAS, wat kan ik er mee? Heel veel meer dan data-opslag alleen! Ronald Smit legt het haarfijn uit.
  • 11:30 en om 15:30: Hoe ben en blijf je veilig online? Over privacy, spam, phising mails en andere vervelende zaken , met Hans Frederiks
  • 11:45 en om 16:15: Windows 10 updates; een zegen of een nachtmerrie? Ronald Smit volgt Microsoft op de voet
  • 12:30 en om 14:00: Wat zijn de beste alternatieven voor Lightroom? Affinity, Luminar of zijn er nog andere alternatieven, met Hans Frederiks

Laat weten dat u van plan bent te komen!
Ja, ik kom ook! Laat hier weten dat u op 18 mei naar de Van Duuren Media Kennisdag komt en ontvang nog een keer 10% extra korting op een selectie van onze boeken!

Organisatie
De Van Duuren Media Kennisdag wordt georganiseerd door Uitgeverij Van Duuren Media en het blog Computer Creatief.