festival: Botte Bijl


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Tickets

 

Brother Wolf

Mark Of Chaos

Tankzilla

Metiellica

Sick Pistons

White Boy Wasted

 

 

Botte Bijl festival

Botte Bijl biedt stevige muziek, stoer eten, gewaagd bier en een tikje rauw vermaak. Stap in je kistjes, trek je geruite blouse uit de kast en geniet van een ongecompliceerde avond waarbij niets moet en bijna alles mag!

Op 10 november 2018 was het tijd voor iets anders. Tijd om weer eens los te kunnen gaan, bier te drinken en te ouwehoeren over niets en juist ook alles. Het kon en mocht op de 1e editie van Botte Bijl.

In 2019 wordt dit dikker dan dik overgedaan. Op 2 november staan op het nu al legendarische Botte Bijl de bands: Brother Wolf, Mark Of Chaos, Tankzilla, Metiellica, Sick Pistons en White Boy Wasted, die als hét succes in 2018 voor een tweede keer terugkeren naar het festival!De randprogrammering laat wederom het tikje rauw vermaak in de breedste zin van het woord zien met o.a. op het programma: De Schiettent, Stoere Krachtmeters Hoek, Haunted Hallway, Trash Room, Glitterworstelen, ManCave, Vleesch van de grill, Barbier en ‘de Smid’.

Volg St. Lumberjack op Facebook en je blijft als eerste op de hoogte van al het nieuws rondom dit nu al legendarische festival!  Botte Bijl op Facebook

DATUM 2 november | 16.00 uur

LOCATIE in en om de fabriek

DAMAGE  € 22,50