verplaatst: Janne Schra en Dyarband


Evenementgegevens


Tickets

 

foto Melissa Verhoeven

 

Jam Jazz & Pizza met Janne Schra en Dyarband

Janne Schra groeide op in Huizen en studeerde Audiovisual Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze was van 2001 tot 2010 zangeres en songwriter in de band Room Eleven waarmee ze twee albums maakte, “Six White Russians and a Pink Pussycat” en “Mmm…Gumbo?”. Room Eleven ontving twee gouden en een platina plaat en toerde door Canada, Japan, Europa en Zuid-Afrika. Na het uiteenvallen van de band ging Janne Schra verder met een nieuwe band, Schradinova, haar schilderspseudoniem, die in oktober 2010 debuteerde. Het debuutalbum heette “India Lima Oscar Victor Echo You” en “Live in Kytopia” opgenomen door Kyteman.

Vanaf 2012 treedt ze op onder haar eigen naam. In januari 2013 kwam haar titelloze debuutalbum uit. In februari 2015 kwam haar tweede album “PONZO” uit. Dit album nam ze samen op met haar partner Torre Florim. In juni 2018 volgde het derde album “OK”.

Schra heeft nummers geschreven met Kraak & SmaakSister BlissBenjamin HermanYuri HoningDe StaatHappy Camper en Perquisite en zong mee in het nummer “Wat ook een ander zegt” van Lucky Fonz III.

Dyar Band
De band van zanger Nawras Altaky bestaat uit Syrische en Nederlandse muzikanten en staat bekend om hun vertolkingen van traditionele Arabische volksmuziek, met invloeden van jazz, hip hop en andere Oosterse en Westerse muziekstijlen.

Janne Schra
Tony Roe – piano
met Dyar (te weten)
Lucas Dols – bas
Modar Salama – percussie
Nawras Taki – Ud

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

DATUM 19 april | 14.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 17,50 inclusief pizzapunt