Jam Jazz & Pizza: met Kim Hoorweg & Anton Goudsmit


Evenementgegevens


Tickets

 

 

 

‘The Art Of Breathing Under Water’ live @ Roodshow Late Night

Jam Jazz & Pizza met Kim Hoorweg & Anton Goudsmit

Jazzvocalist Kim Hoorweg stond al twee keer eerder op de planken bij Jam Jazz & Pizza. En niet zonder succes want een enthousiast publiek verliet de zaal met lovende reacties tijdens deze concerten. Hoorweg tekende haar eerste platencontact al op 14-jarige leeftijd bij het Amerikaanse label Verve. Later trad ze op bij De Wereld Draait Door en stond ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en werd ze genomineerd voor een Edison.

Gitarist en componist Anton Goudsmit groeide op in Haarlem en studeerde in 1994 cum laude af aan het conservatorium in Amsterdam. Hij wordt omschreven als een bijzonder creatieve muzikant die zich zo’n beetje met alles wat met jazz te maken heeft bezighoudt en speelde onder andere in New Cool Collective en The Ploctones. In 2010 won hij de VPRO/Boy Edgar Prijs. Goudsmit heeft in vele verschillende samenstelling opgetreden en speelt diverse genres. Hij maakte meerdere albums en nam in 2017 de muzikale leiding op zich van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Anton Goudsmit heeft al eerder samengewerkt met Kim Hoorweg. Hij hielp haar bij de opnames van haar eerste eigen album waarna ook enkele duo optredens volgen.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

DATUM 19 mei 2019 | 14.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 15,00 inclusief pizzapunt