geannuleerd! lezing: Becoming Unshakeable | Patti Montella


Evenementgegevens


Patti Montella

 

de Good Vibes Band met Judith Jobse & Ton van Gastel

Becoming Unshakeable

Lezing van bestseller auteur Patti Montella en een sprankelend optreden van de Good Vibes Band met Judith Jobse & Ton van Gastel.

Ervaar de power van positieve klanken en praktische wijsheid voor meer innerlijke vrijheid en veerkracht

Patti Montella vertelt over haar opmerkelijke leven op het spirituele pad.

In Amerika een bestseller auteur en veel gevraagd spreker en life coach, in Nederland nog vrijwel onbekend. Maar daar komt nu verandering in, want steeds meer mensen hebben haar boek gelezen en willen haar graag persoonlijk ontmoeten.

Patti Montella zet zich al meer dan 25 jaar in voor een betere wereld en het geluk van ieder individu. Ze heeft cursussen gegeven aan mensen uit alle lagen van de samenleving; beroemdheden, ceo’s van grote bedrijven en regeringsleiders, studenten, minima en gevangenen.

Ieder mens op zoek naar balans in het leven, laat ze ervaren hoe zoiets simpels als de adem, yoga en meditatie helpen om de uitdagingen in het leven aan te kunnen.

In haar boek ‘Becoming Unshakeable’ Wisdom learned on the journey to inner freedom, vertelt ze openhartig hoe ze zelf hoge pieken en diepe dalen meemaakte. En hoe een rotsvast vertrouwen in haar spirituele leermeester Sri Sri Ravi Shankar en haar werk voor zijn  humanitaire organisatie Art of Living haar de veerkracht en inzichten gaf om onder alle omstandigheden onverstoorbaar en evenwichtig door te gaan.

Aan de hand van haar eigen levensverhaal, geeft ze een schat aan tips en handvatten hoe je de rest van je leven stevig in je schoenen kunt staan en ‘unshakeable’ worden.

Op 8 maart organiseert de humanitaire organisatie Art of Living deze inspirerende lezing in de Gelderlandfabriek, opgeluisterd door de positieve klanken van de Good Vibes band. Je bent van harte welkom op 8 maart van 14.30 tot 16.30u. De thee staat klaar vanaf 14u.

DATUM 8 maart | 14.30 uur | Zaal open, thee staat klaar vanaf 14.00 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN klik hier

INFO website