Jam Jazz & Pizza: met Hans Dulfer en Jerôme Hol


Evenementgegevens


Tickets

 

 

 

 

 

Jam, Jazz & Pizza Hans Dulfer en Jerôme Hol

We beginnen 2019 goed en met niet zomaar twee artiesten. Niemand minder dan Hans Dulfer en Jerôme Hol zijn terug in de Gelderlandfabriek. In september 2017 stonden ze hier in Culemborg voor een uitverkochte zaal. De saxofonist Dulfer, voormalig autoverkoper, directeur van Paradiso, columnist, radiomaker en natuurlijk ‘de vader van’, is een levende legende.

Ook dit jaar blijft het concept van Jam Jazz & Pizza zoals je het kent van voorgaande edities. Jong talent staat samen op het podium met een professionele muzikant van een wat oudere generatie. Deze keer is dat jonge talent gitarist Jerôme Hol die zich in de afgelopen jaren in een sneltreinvaart heeft ontwikkeld tot één van de meest eigenzinnige gitaristen van zijn tijd. Onder andere The Rolling Stones en Jimi Hendrix zijn grote voorbeelden voor deze artiest, maar ook zijn interesse voor jazz hoor je terug in zijn spel. Naast gitarist is Hol een veelzijdig componist. Hij won verschillende prijzen waaronder de eerste prijs op de Sena Guitar Awards.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

Jam Jazz & Pizza wordt mede mogelijk gemaakt door JazzHelden.

DATUM Zondag 20 januari | 14.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 15,00 inclusief pizzapunt