Jam Jazz & Pizza: Josee Koning & Mike del Ferro


Evenementgegevens


Tickets

 

foto Jos Fielmich

 

Jam Jazz & Pizza met Josee Koning & Mike del Ferro

Zangeres Josee Koning wordt ook wel de leading lady van de Braziliaanse muziek in Nederland genoemd. Nadat ze haar opleiding op het conservatorium in Amsterdam had voltooid is zij zich gaan verdiepen in Braziliaanse muziek. In de jaren 80 richtte ze de fusion band Batida op samen met een aantal andere muzikanten. Met deze band speelde ze op grote jazz festivals zoals het North Sea Jazz festival en tourde ze in binnen- en buiteland. Vele albums volgden en in 2007 won ze een Edison met de cd Bem Brasileiro.

Pianist Mike del Ferro was al eerder te zien tijdens Jam Jazz & Pizza in 2017. Dit was een groot succes en daarom zijn we blij dat hij ook in 2019 weer naar de fabriek komt. Al jong wist pianist Mike del Ferro dat als hij de muziek wilde spelen die hem is ingegeven, Nederland te klein zou zijn. Inmiddels heeft hij meer dan 110 landen bezocht waar hij tal van contacten opdeed die hem verder brachten in de muziek. Del Ferro is een muziek-omnivoor die geïnteresseerd is in allerlei stijlen, culturen en tradities die makkelijk te porren is voor nieuw avontuur.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

Jam Jazz & Pizza wordt mede mogelijk gemaakt door JazzHelden.

DATUM 17 februari 2019 | 14.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 15,00 inclusief pizzapunt