muziek: Judith Rocks


Evenementgegevens


Tickets

 

Judith Rocks

De Culemborgse Judith Jobse is geen onbekende in muziekland. In 2000 won ze de voorloper van talentenshows als The Voice en X-factor, Your Big Break. Ze had een paar top 40 hits en stond wekenlang bovenin de hitparade met haar hitsingle You, waarvoor ze tevens een gouden plaat en een TMF-award ontving. In 2004 greep ze nét naast de eerste plaats van het Nationaal Songfestival.

Hoewel Judith vooral bekend staat om haar mooie ballads, heeft ze haar voorliefde voor rock nooit onder stoelen en banken geschoven. Met Judith Rocks komen al haar guilty pleasures van vroeger voorbij: van The Scorpions en Foreigner tot aan AC/DC en Deep Purple. Van Within Temptation, Kiss en Vandenberg tot aan Janis Joplin en Alanis Morisette.

Judith wordt muzikaal ondersteunt door de volgende muzikanten:

Daniël Huijben: bas
Hans van der Heide: gitaar
Rick Snel: drums
Sandy van der Weijden: zang
Erik van Gelderen: gitaar
Michael de Graaf: toetsen

De belangrijkste aanleiding voor dit concert is dat Judith op 19 februari 50 wordt en ze zin had om dat snoeihard te vieren met haar eigen #notdeadyet concert

In het voorprogramma staat de aan de weg timmerende blues rock formatie Key 4 met Judith’s dochter Veere Van de Bilt op zang. Ook zijn er een aantal special guests waaronder talentvolle zangleerlingen die bij KunstEducatie Culemborg zangles hebben van Judith.

DATUM 22 februari | 20.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 12,50