Uitgesteld!: muziek: Painting the Piano | Jeroen van Veen & DionV


Evenementgegevens


Tickets

 

Jeroen van Veen

DionV

Jeroen van Veen & DionV in Painting the Piano

DIT CONCERT WORDT UITGESTELD NAAR EEN NIEUWE DATUM IN HET NAJAAR

Niet eerder vertoond: live action painting tijdens een pianoconcert. Waarbij zowel de piano als de pianist door de schilder niet worden ontzien. En het publiek beter ook maar is voorbereid op een verfspetter – of meer. Wil je dat meemaken, kom dan 11 juli naar de Gelderlandfabriek.

Terwijl meesterpianist Jeroen van Veen de oren streelt met het beroemde stuk Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt, prikkelt beeldend kunstenaar DionV de overige zintuigen met zijn gepassioneerde schilderkunst. Hoe dat gaat eindigen? Wie het weet mag het zeggen. Dat een bijzondere belevenis wordt, staat nu al vast.

Jeroen van Veen (1969) is een internationaal bekend meesterpianist. Hij bestrijkt veel terreinen en schuwt geen enkel project. Zijn staat van dienst is enorm, zoals is te zien op zijn website.

DionV is de artiestennaam voor Dion Varossieau (1988). Hij is niet alleen schilder, maar tevens ontwerper, acteur en bedenker van spookhuizen en horror escape caravans.

Weetje: Het idee voor Painting the Piano is ontsproten tijdens een ontmoeting bij het Rotterdamse schoenenmerk Mascolori waar Jeroen én Dion voor hebben ontworpen.

DATUM nieuwe datum volgt

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 30,00 | t/m 11 juni early bird: € 25,00

Arrangement Blanc 75 euro p.p.
Inbegrepen: entree concert, driegangen ‘wit’ menu una Volta, 2 consumpties (naar keuze wijn, bier, fris, koffie, thee)

Arrangement Luxe 99 euro p.p.
Inbegrepen: arrangement Blanc + 1 glas bubbels, wegwerp overall, gesigneerde concertposter (gelimiteerde oplage, wordt uitgereikt na afloop concert op vertoon van aankoopbewijs)

Wegwerp overall 7,50 euro
(wordt uitgereikt bij entree op vertoon van aankoopbewijs)

Door artiesten gesigneerde concertposter (gelimiteerde oplage) 20 euro
(wordt uitgereikt na afloop concert op vertoon van aankoopbewijs)