muziek: Slaaptrek – audiovisueel ontspanningsconcert


Evenementgegevens


Tickets

 

 

 

Slaaptrek – piano solo concert

In het soloprogramma ‘Slaaptrek’ legt Ellen Verhagen de link tussen het repetitieve van spreeuwen die hun slaapplek zoeken met het repetitieve van minimal music.
Een ontspannende visuele beleving van muziek waarin je meegenomen wordt in een klank-kleurpalet van deze tijd met op de achtergrond fascinerende beelden van spreeuwen. Ellen Verhagen weet te verrassen met een heel persoonlijke muziekkeuze.

Programma

20.00 – 20.30 uur inleiding door door Koos Dijksterhuis, natuur columnist van Trouw en spreeuwen specialist en Ellen Verhagen over spreeuwen en repetitieve muziek
20.30 – 20.45 uur pauze
20.45 – 22.00 uur concert Slaaptrek

Ellen Verhagen – piano

Met haar rijke muzikale achtergrond geeft ze haar passie overtuigend vorm in de concerten die ze geeft o.a. soloconcerten (o.a. op Watertoren en in Kasteeltuin), tangoconcerten met Duo Milagro en DUO I, en de uitvoering van Canto Ostinato met Het Kwintool.

Ze is de initiatiefnemer en artistiek leider van Pianowandeling Culemborg en initiatiefnemer van Stichting Pro Piano. Sinds 2009 is Jeroen van Veen haar coach en grote inspiratiebron.

Muziek

Nederlandse componisten Jeroen van Veen en Douwe Eisenga; Max Richter.

Fotografie Albert Jager

DATUM 6 september 2019 | 20:00 – 22:00 uur

LOCATIE de zaal

ENTREE € 15,00 / kinderen tot 12 jaar € 7,50

INFO www.ellenverhagen.com I 06 48527367 I info@ellenverhagen.com