OnStage: the Lachy Doley Group | support: The Dead Alley Drivers


Evenementgegevens


Tickets

 

 

 

the Lachy Doley Group

De Australiër Lachy Doley is met zijn virtuoze spel van harte welkom op ons podium! De Jimi Hendrix van het Hammondorgel, zoals Doley ook wel genoemd wordt, werkte de afgelopen jaren samen met onder anderen Joe Bonamassa en Steve Vai, terwijl Glenn Hughes hem omschreef als ‘de beste nog levende toetsenist ter wereld’. Geen wonder dus dat meerdere van Doley’s live-video’s viral gingen. Zo is zijn bluesnummer Stop Listening To The Blues inmiddels goed voor ruim vier miljoen views op Facebook!

Support act: The Dead Alley Drivers

De band bestaat sinds begin 2018 en is een groep van semi-professionele muzikanten uit de regio Betuwe en speelt een mix van stijlen met invloeden van Jimi Hendrix, Sting en Jeff Beck. The “DAD” staan garant voor een verrassend optreden waarbij zij veelal de wat onbekendere covers spelen.
The DAD bestaat uit:
Franco Giacoia, uit Culemborg is een gitarist van Italiaanse origine en is ruim 35 jaar beroepsmuzikant en muziek producent. Speelde in het verleden met leden van Weather Report en Santana. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor vele Italiaanse TV-muziek en speelde hij in grote TV-shows in Italie. Subtiel, energiek, maar vooral met een ongeloofelijke muzikaliteit.
Tenny Tahamata, uit Tiel is bassist. Jarenlang sideman van gitarist Julian Sas. Momenteel bassist bij John F Klaver.
Bertine van Malsen, uit Tiel is de zangeres. Powerfull, veelzijdig en met veel soul. Zong in de Clash of the Coverband finalist “Shizl” en verbaasd iedere keer met haar eigen invulling van nummers.
Remco de Boer uit Zoelen op drums. Speelt al vele tientallen jaren in verschillende bands en is regelmatig te zien als invaller. Terwijl hij ook meerdere CD’s als sessiedrummer heeft ingespeeld.
Ronald Verbeek, evenals Franco uit Culemborg. Speelt Hammond en keyboards.Ronald speelt al jaren in pop en rock bands, zijn meest recente band is Burnwood. Ronalds werk wordt alom geprezen door het warme en muzikale tapijt dat hij met zijn Hammond legt.

DATUM 31 mei | 20.30 uur

LOCATIE de zaal

TICKETS € 17,50 | Early Bird € 14,50

INFO website