theater: Beperkt Houdbaar


Evenementgegevens


Tickets

 

Beperkt Houdbaar

“Tranen van het lachen. Hilarisch, muzikaal en superscherp!” Was getekend, de moeder van Stefan. Maar wat doen ze nou eigenlijk?

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Winnaars van het NK Improvisatietheater 2018!

Beperkt Houdbaar bestaat uit Koningstheateracademie-alumni Andries Tunru (o.a. winnaar van de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en won onlangs de persoonlijkheidsprijs bij het Cameretten Festival) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van BNN’s Alpacas). Ondersteund door muzikant Joep Hullegie wonnen zij het Amsterdams Studenten Festival en stonden zij op o.a. Theaterfestival Boulevard en het Amsterdam Fringe Festival.

DATUM 5 oktober | 20.30 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 14,00

[/row]