verplaatst: Musical Belle & het Beest


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 3 april 2020 tot en met 4 april 2020. De eerstvolgende keer is op 3 april 2020 19:00

  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Tickets

 

Musical Belle & het Beest

Laat je betoveren door een magische Disney-verhaal. De Gorinchemse Theatervereniging Manteau brengt samen met haar getalenteerde jeugdcast het betoverende Belle en het Beest Jr. naar de Gelderlandfabriek. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Belle en het Beest Jr. is een komische en betoverende voorstelling voor jong en oud. Met deze theatervoorstelling heb je een bijzondere avond voor heel het gezin. Het bekende verhaal laat u op het puntje van de stoel zitten. Met de voorstelling Belle en het Beest Jr. wordt een jeugdvoorstelling van hoog niveau neergezet. Het bekende sprookje wordt door de Manteau jeugd opnieuw vertelt en ondersteund door de herkenbare filmmuziek.

Belle en het Beest is een magisch verhaal vol liefde en spanning. De pientere Belle neemt ons mee in een avontuur wat toont dat echt schoonheid van binnen zit. Een beestachtig monster, die samen met zijn hele hofhouding is vervloekt, weet Belle toch zijn menselijk kant te tonen. Terwijl de band tussen het beest en Belle sterker wordt, merkt het betoverde personeel op dat Belle de aangewezen persoon is om mogelijk het vervloekte beest nog te redden. De buitenwereld ziet daarentegen niet wat Belle in het prachtige Beest ziet.

Deze try-out is een unieke kans om het magische verhaal met eigen ogen te ervaren en kunt u de betovering van de voorstelling als één van de eersten meemaken.

Er is maar een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar, dus reserveer snel u kaarten.

DATUM 3 & 4 april | 19:00 uur

LOCATIE de zaal

KAARTEN € 15,00