workshop: FAMILIE OPSTELLINGEN – INGE KNOOPE


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 30 oktober 2018


Inge Knoope

WORKSHOP: FAMILIE OPSTELLINGEN – INGE KNOOPE

Elke tweede dinsdagavond

Opstellingen in de Gelderlandfabriek

100% veilig

Aan een opstellingenavond doe je mee omdat je geïnteresseerd bent in realistische, menselijke vraagstukken. Misschien heb je er zelf wel één? Bijvoorbeeld dilemma’s op het werk of opvoedproblemen…

Tijdens zo’n avond werken we twee vragen uit. Die kun je vooraf inbrengen als er iets is, waar je alleen niet uit komt. Alle onderdelen van een vraagstuk worden onder professionele begeleiding letterlijk in de ruimte opgesteld. We gaan in elkaars schoenen staan. Wat je dan krijgt, is geen theater en geen rollenspel. Wat het wel is? Het werkt in ieder geval verhelderend en je gaat met nieuwe inzichten naar huis.

Je bent ook van harte welkom wanneer je zelf niets wilt inbrengen, maar wel geïnteresseerd bent in de diepere vragen van het leven.

Inge Knoope – al vijftien jaar systemisch coach – is zeer kundig en weet precies wat er nodig is. Ze wordt ervaren als een zeer warme persoon en een nauwkeurig begeleider. Vandaar dat ze van haar deelnemers het 100% veilig-predicaat kreeg.

Bezoekers voor de opstellingen komen soms van heide en ver, maar Inge werkt in de fabriek even lief met mensen die bij elkaar in de buurt wonen en werken. Ze vindt dat we onze vragen niet voor elkaar hoeven te verstoppen: “Ik schaamde me vroeger altijd voor de dingen die ik niet aan kon. Maar iedereen zit wel ergens mee. En de mensen om je heen willen eigenlijk graag van betekenis zijn voor elkaar. Deelnemers gaan zich door het opstellingenwerk gelijkwaardiger voelen aan elkaar. Wat een opstelling van de één aan het licht brengt, kan de ander ook diep raken. Ik maak eigenlijk niet anders mee dan dat je je na zo’n avond verstild en bekrachtigd voelt en veel dichter bij jezelf bent.”

Van 19:30 tot 22:00 uur. Aanmelden noodzakelijk.

Tarieven:
€ 125,- voor het inbrengen van een vraag
€ 25,- voor de eerste keer representeren
€ 15,- voor de tweede t/m vijfde keer representeren en daarna gratis


LOCATIE de flex in de Gelderlandfabriek

START 13 september 2016 van 19:30 tot 22:00 uur

MEER INFO www.ikenjijopstellingen.nl

OPGAVE info@ikenjijopstellingen.nl