Sander van der Donk

 

  HKU Master Crossover Creativity – Voorbeelden van projecten

 

Sander van der Donk – Beeldende kunst, ontwerp en hoger onderwijs professional
Sander van der Donk is een specialistische generalist; afgestudeerd als autonoom beeldend kunstenaar aan HKU, werkzaam als studieleider van de sector overstijgende masteropleiding van HKU ‘crossover creativity’ en de drijvende kracht achter patchdesign, een bedrijf wat gespecialiseerd is in ontwerp en productie van emblemen voor diverse overheidsinstanties wereldwijd. Hij zet zijn artistieke en ontwerpkwaliteiten in om de mens achter het embleem centraal te stellen en wil met zijn producten en diensten niet alleen een bijdrage leveren om de de cohesie binnen de diverse eenheden te versterken, hij stelt ook de emotie, beleving en het gevoel centraal; hij verplaatst zich in de wereld die schuil gaat achter het embleem en vertaald dit naar een ontwerp wat hier op aansluit.

Opdrachtgevers: brandweer, politie, scouting, luchtmacht, leger, marine en diverse bedrijven, verenigingen en stichtingen.

toegepast werk hoger onderwijs beeldend werk

 

De Gelderlandfabriek is open!

Schuif aan in restaurant una Volta, bekijk de expositie in de entree, zie wat er wordt gemaakt in de ateliers of bezoek een evenement.