Flexwerkplekken

Flexwerkplek Gelderlandfabriek Culemborg

 

 

Flexibel werken in de fabriek (nu even niet vanwege het COVIG19 virus…)

Op dit moment zijn onze eerste flexwerkplekken in de hub klaar voor gebruik. Of je nu een halve dag wilt komen of je zoekt een bureau voor langere tijd: ook wij zijn flexibel, net als jij.

Onze hub is uitgerust met de faciliteiten die je mag verwachten bij een flexwerkplek. En met goede horeca in huis wordt een zakelijke afspraak direct naast het station van Culemborg wel heel aantrekkelijk. Wil je even privé zitten met een opdrachtgever? Of zoek je een ruimte voor een creatieve sessie? Het kan bij ons!

Voor 12,50 euro per dag ex btw heb je een plek aan een bureau. Heb je een grotere opdracht? Een eigen werkplek kost per maand € 200,00 ex btw. Dagelijks openen wij om 8:45 uur de deur en kun je doorwerken tot laat. Restaurant Una Volta is dagelijks open vanaf 11:00 uur.

Voor Flexers is er een speciale F-lunch: aanschuiven bij de lunch met andere fabriekers voor weinig. Gewoon gezellig of ter inspiratie: samen groeit je netwerk en kom je tot leuke ideeën!

Neem voor meer informatie contact op met de Fabriek, tel. +31 (0)345 227227 of via info@degelderlandfabriek.nl.

Check de Gelderlandfabriek!

Schuif aan in restaurant una Volta, bekijk de expositie in de entree, zie wat er wordt gemaakt in de ateliers of bezoek een evenement.