Flexwerkplekken

Flexwerkplek Gelderlandfabriek Culemborg

 

In de zomervakantie kan je bij ons terecht vanaf 10:00 uur.

 

flexplek boeken

Flexibel werken in de fabriek

Op dit moment zijn onze eerste flexwerkplekken in de hub klaar voor gebruik. Of je nu een halve dag wilt komen of je zoekt een bureau voor langere tijd: ook wij zijn flexibel, net als jij.

Onze hub is uitgerust met de faciliteiten die je mag verwachten bij een flexwerkplek. En met goede horeca in huis wordt een zakelijke afspraak direct naast het station van Culemborg wel heel aantrekkelijk. Wil je even privé zitten met een opdrachtgever? Of zoek je een ruimte voor een creatieve sessie? Het kan bij ons!

Voor 11 euro per dag ex btw heb je een plek aan een bureau. Heb je een grotere opdracht? Een eigen werkplek kost per maand € 200,00 ex btw. Dagelijks openen wij om 8:45 uur de deur en kun je doorwerken tot laat. Restaurant Una Volta is dagelijks open vanaf 11:00 uur.

Voor Flexers is er een speciale F-lunch: aanschuiven bij de lunch met andere fabriekers voor weinig en af en toe gastsprekers aan tafel. Gewoon gezellig of ter inspiratie: samen groeit je netwerk en kom je tot leuke ideeën!

Neem voor meer informatie contact op met Mark van Dooren, tel. +31 (0)6 42218736 of via info@degelderlandfabriek.nl.

Check de Gelderlandfabriek!

Schuif aan in restaurant una Volta, bekijk de expositie in de entree, zie wat er wordt gemaakt in de ateliers of bezoek een evenement.