de Gelderlandfabriek

idee inrichting

Mood


Hedendaagse kunst aan de muur van kunstenaars en artiesten die verbonden zijn aan de Gelderlandfabriek, door een expo, optreden of wonend in Culemborg. ( Bobby Veldhuizen, Miriam Hup, Jessie Hoefnagel, Kim Verschoor ) Inspiratie voor deze ruimte: Showroom van Piet Hein Eek, design van Hella Jongerius, fairtrade servies. Kleurgebruik: warme groenen en roden.

Zelf te maken meubels (en af te ontwerpen door Thiadmer), een bank van: berkentriplex, staal, 2 bestaande poefs van Gelderland meubelgroep, Klippan deken (Wol Line Green), leren riem (kleur: cognac), 2 kussens nog te maken/vinden…

En een meubel als horeca/koffiehoek.
Van berkentriplex, met verschillende rode/roze kratjes als lades die van de zijkant te bereiken zijn. Eventueel achter een deurtje. 2 miniladekastjes, koper gespoten, van Ikea en de koelkast zijn aan de voorzijde ingebouwd. Het tafelblad is 160 x 45 cm een verloopt zachtjes van kleur. De verhoging (met klep) is om een laptop te kunnen aan sluiten op de tv. Optie; wielen aan 1 zijde of iets in die geest om hem verrijdbaar te maken. De hoek waar dit meubel staat is bijgelicht door de lamp van Ronald.