de Gelderlandfabriek

agenda

eten & drinken

verhuur/evenementen

Winkel

Ga je binnenkort bij ons naar een concert of evenement? Er zijn maatregelen gebaseerd op de richtlijnen die wij ontvangen vanuit de Rijksoverheid. Het is tot nader order verplicht om coronatoegangsbewijs bij je te hebben. Je ID-bewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) had je natuurlijk altijd al bij je.
Wees welkom: wij doen er alles aan dat zodra je binnen bent en je voorstelling of concert begint, je even helemaal kan opgaan in dat wat de artiesten brengen

is een reeks waarin een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen wordt geprogrammeerd. De uitwisseling blijkt spannend, vruchtbaar en mooi om mee te maken. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

De fabriek wil een kwalitatief cultureel programma aan bieden en tegelijk volgens de Fair Practice Code handelen. Dit is een gedragscode voor ondernemen en werken in kunst, cultuur en creatieve industrie op basis van vijf kernwaarden: solidariteit, diversiteit, vertrouwen, duurzaamheid en transparantie.

De Gelderlandfabriek is hét opgroeiend cultuurpodium in Culemborg.
Met grote regelmaat worden er concerten georganiseerd en iedere 10 weken is er een nieuwe relevante expositie. Hier geniet je van een programma met opkomende artiesten die garant staan voor vernieuwing en kwaliteit.
Met iedere maand ‘an Evening at the Factory’ een ontmoetingsavond voor en door kunstenaars.

Hier is ruimte voor bijna elk type meeting of event. Dé plek voor een goede maaltijd, lekkere koffie, kunst en cultuur.

Het hart van de fabriek zijn zeven vaste werkplaatsen van negen creatieve professionals met elk hun eigen discipline en onderneming. Het creatieve klimaat is voelbaar in het hele gebouw.

Stap eens binnen en schuif aan in café-restaurant una Volta, koop kunst in de entree, geef je op voor een cursus, klap je lap- top open in onze hub, bezoek een voorstelling of huur een ruimte voor je eigen evenement; wordt onderdeel van de Gelderlandfabriek!