de Gelderlandfabriek

iets te vieren?

Ontdek onze rauwe en ongepolijste ruimtes voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers. Ook privé kan je die ene bijzondere dag vieren in de Gelderlandfabriek.
Geniet van het gave contrast tussen de industriële muren naast de goed geklede gasten en richt benodigde ruimtes in naar wens.

Met een grote zaal, een sfeervol binnenpleintje voor pauzes of recepties en het NS station naast de deur, is dit de perfecte flexibele evenementenlocatie.

Kom hier meer te weten over de catering mogelijkheden.

Inspirerend, ruim, industrieel en praktisch. Zo zou je de zaal kunnen omschrijven. Deze voormalige machinehal is nu dé plek voor je evenement. De zaal heeft een grote tribune. Een podium en bar zijn optioneel. Het maximale aantal personen in de zaal tijdens een feest of receptie is 305, vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen vanaf € 441 ex btw per dagdeel.

De open plek tussen de entree en de ateliers. Deze ruimte wordt veel gebruikt voor recepties, borrels en kleine intieme optredens. Tot 80 personen, in combinatie met de flex uit te breiden tot 120 personen.

Geen plek in de fabriek is groener dan het pleintje. Daarnaast heeft ze meer eigenschappen van een heuse binnenplaats: warm in de zomer en koel in de winter.
Helemaal naar wens in te richten en door het bovenlicht voorzien van een natuurlijke lichtinval.

Voorzieningen:
goede wifi
verwarming: mobiele heaters
audiovisuele ondersteuning op aanvraag beschikbaar

Prijzen vanaf € 198 ex btw per dagdeel.

Via restaurant una Volta is catering zó geregeld.

De dag smakelijk afsluiten kan ook ‘around the table’, met een culinair walking dinner of een informeel ‘shared dinner’ waar je met elkaar geniet van een op maat samengesteld menu.

Neem bij vragen, interesse of voor boeking direct contact met ons op via onderstaand formulier.