de Gelderlandfabriek

Off Track

is: een no-nonsense avond om de hoek, met programmering die de juiste balans weet te vinden tussen nieuwe alternatieve en underground muziek en een poppy feel. Met Off Track willen we een vaste avond op de agenda van de Gelderlandfabriek claimen en omdopen tot terugkerend underground popfeest.

za 19 oktober

The Maureens

Dé soundtrack van de perfecte nazomeravond. Gitaarpop geïnspireerd door grootheden uit de rijke 60s en 70s: catchy liedjes die je na één luisterbeurt moeiteloos meeneuriet. Deze live act staat tegelijk met het Jij Bent festival van stichting Jongster in de Gelderlandfabriek, de programmering is op elkaar afgestemd zodat je beide kan bezoeken.

  het pleintje       Off Track       info volgt

The Maureens

za 23 november

Oh Hazar

Met Off Track wordt een vaste avond op de agenda van de Gelderlandfabriek geclaimd en omgedoopt tot terugkerend underground popfeest.

  het pleintje       Off Track       info volgt

Oh Hazar

za 28 december

Marquee

Laat je meevoeren door Marquee op roadtrip langs landschappen die je nooit eerder hoorde. Je chauffeur is Marc Jansen, een liedjes schrijvende gitaarvirtuoos die je de hele rit lieflijk toe zal zingen. Van country naar powerpop en alle onstuimige liefdesbaby’s ertussen.

  het pleintje       Off Track met STIP       pay what you can

Marquee

Na de band staat een vaste dj met jeugdige onbevangenheid achter de draaitafels die garant staat voor ‘alternatief’ geluid: bekend & onbekend van de nineties tot nu. Luister hier alvast de playlist…