de Gelderlandfabriek

agenda

verhuur / evenementen

eten & drinken

Winkel

is een reeks waarin een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen wordt geprogrammeerd. De uitwisseling blijkt spannend, vruchtbaar en mooi om mee te maken. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.


Grote, goede en knotsgekke plannen komen 12 november samen voor de 3e editie van Botte Bijl! Deze keer nog langer én met genoeg ruimte voor ontspanning… maar dan wel onze manier. Kaarten zijn nu te koop

De Gelderlandfabriek is hét opgroeiend cultuurpodium in Culemborg.
Met grote regelmaat worden er concerten georganiseerd en iedere 10 weken is er een nieuwe relevante expositie. Hier geniet je van een programma met opkomende artiesten die garant staan voor vernieuwing en kwaliteit.
Met iedere maand ‘an Evening at the Factory’ een ontmoetingsavond voor en door kunstenaars.

In de Gelderlandfabriek is ruimte voor bijna elk type meeting of event. Dé plek voor een goede maaltijd, lekkere koffie, kunst en cultuur.

Het hart van de fabriek zijn zeven vaste werkplaatsen van negen creatieve professionals met elk hun eigen discipline en onderneming. Het creatieve klimaat is voelbaar in het hele gebouw.

Stap eens binnen en schuif aan in café-restaurant una Volta, koop kunst in de entree, geef je op voor een cursus, klap je lap- top open in onze hub, bezoek een voorstelling of huur een ruimte voor je eigen evenement; wordt onderdeel van de Gelderlandfabriek!