agenda
eten & drinken
verhuur/evenementen
Winkel

is een reeks waarin een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen wordt geprogrammeerd. De uitwisseling blijkt spannend, vruchtbaar en mooi om mee te maken. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.


De fabriek wil een kwalitatief cultureel programma aan bieden en tegelijk volgens de Fair Practice Code handelen. Dit is een gedragscode voor ondernemen en werken in kunst, cultuur en creatieve industrie op basis van vijf kernwaarden: solidariteit, diversiteit, vertrouwen, duurzaamheid en transparantie.

De Gelderlandfabriek is hét opgroeiend cultuurpodium in Culemborg.
Met grote regelmaat worden er concerten georganiseerd en iedere 10 weken is er een nieuwe relevante expositie. Hier geniet je van een programma met opkomende artiesten die garant staan voor vernieuwing en kwaliteit.
Met iedere maand ‘an Evening at the Factory’ een ontmoetingsavond voor en door kunstenaars.

DE GELDERLANDFABRIEK EN HET CORONAVIRUS | juli 2021


Yeah! We zijn voorzichtig weer begonnen. Culturele evenementen kunnen onder de huidige corona regelgeving tot 50 bezoekers en ook voor zakelijke bijeenkomsten kan je weer bij ons terecht. Flexwerkers zijn ook weer van harte welkom. Mail ons voor meer info.


Mits het weer mee zit, is het terras van una Volta alle dagen vanaf 11 open. Dineren kan ook weer binnen.

Afhalen in de fabriek is ook gewoon mogelijk.