Benieuwd naar de ontwikkelingen in de Culemborgse Gelderlandfabriek? Volg ons via Facebook, Instagram en Twitter. Of ontvang onze nieuwsbrief.

Veel van onze evenementen worden op dit moment verplaatst. Check het laatste nieuws hier.

 check de agenda

Niks missen van de Gelderlandfabriek? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

 


Corona-update: De Gelderlandfabriek schrapt alle publieke activiteiten tot 1 juni

De Gelderlandfabriek mag dan bekend staan als een eigenzinnige organisatie, we kennen onze verantwoordelijkheden maar al te goed. Gelet op de ontwikkelingen rond COVID-19 of corona volgen wij de richtlijnen vanuit de landelijke overheid en schrappen met onmiddellijke ingang onze publieke activiteiten. Helaas. Alle voorstellingen die tot 1 juni zijn geprogrammeerd, komen te vervallen. Cursussen gaan ook niet door.
Wij zijn al of gaan in overleg met betrokken artiesten over een nieuwe datum. Bezoekers die online een kaartje hebben gekocht, worden per email geïnformeerd.
Voor nu: zorg goed voor elkaar. We hopen jullie snel weer te zien!

 

una Volta gesloten

Restaurant una Volta waar je gewoonlijk goed Italiaans kunt eten of relaxed een biertje drinkt aan de bar is vanwege het corona-virus tot en met 5 april gesloten.


flexwerken

De komende periode zijn we ook genoodzaakt, in verband met het advies van social distancing, het flexwerken in de HUB stil te leggen.

Provincie Gelderland2

Culemborg2

Boei2

De Waal1

Gelderland3

Check de Gelderlandfabriek!

Schuif aan in restaurant una Volta, bekijk de expositie in de entree, zie wat er wordt gemaakt in de ateliers of bezoek een evenement.