de Gelderlandfabriek

agenda

verhuur

una Volta

Winkel

De Gelderlandfabriek is hét opgroeiend cultuurpodium in Culemborg.
Met grote regelmaat organiseren we concerten. En iedere 10 weken is er een nieuwe relevante expositie. Hier geniet je van een programma met opkomende artiesten. Deze staan garant voor vernieuwing en kwaliteit.
Met iedere maand ‘an Evening at the Factory’ een ontmoetingsavond voor en door kunstenaars.

Steeds meer bands en artiesten weten ons te vinden. Ze benaderen ons om opgenomen te worden in de programmering. Helaas lukt het ons niet om alle mails te beantwoorden. We nemen je aanbod zeker mee naar onze programmeurs!

In de Gelderlandfabriek is ruimte voor bijna elk type meeting of event. Dé plek voor een goede maaltijd, lekkere koffie, kunst en cultuur.

Met het huren van ruimte voor jouw evenement draag je bij aan het culturele programma van de Gelderlandfabriek. Deze bijdrage geeft ons net dat steuntje in de rug om vooruit te kijken, nieuwe talent de ruimte te geven en meer mooie namen op het podium te zetten. 

Stap eens binnen en schuif aan in café-restaurant una Volta, koop kunst in de entree, klap je laptop open in zijspoor, bezoek een voorstelling of huur een ruimte voor je eigen evenement; word onderdeel van de Gelderlandfabriek!