Bare: A Pop Opera

Bare: A Pop Opera

za 3 juni - zo 4 juni 2023

Tickets

Bare volgt een eindexamen klas op de katholieke kostschool St. Cecilia. De groep worstelt met kwesties als (homo)seksualiteit, identiteit, mentale gezondheid en geloof.

Jason, de populaire atleet, is bang voor de gevolgen van het mogelijk aan het licht komen van zijn homoseksuele relatie met Peter, terwijl Peters drang om uit de kast te komen alsmaar sterker wordt. Vinden zij binnen het geloof de steun waar zij naar zoeken?

Ondertussen probeert de groep probeert de groep een productie van Romeo en Julia op te zetten, waarbij al snel blijkt dat iedereen zijn eigen problemen heeft om mee om te gaan. Wanneer de spanningen steeds hoger oplopen begint iedereen aan zichzelf te twijfelen en lijkt Gods pad moeilijker te vinden dan ooit.

Door middel van aangrijpende teksten – begeleid door een doorgezongen pop/rock-score en verteld door authentieke karakters met elk een eigen verhaallijn – raakt Bare zijn publiek recht in het hart.

De thema’s van dit prachtige stuk zijn actueel en confronterend; onderwerpen als liefde, geloof, hoop en (homo)seksualiteit maar ook onzekerheid en angst zijn van alle tijden en bewijzen daarmee de maatschappelijke relevantie van de musical.

 

Zaterdag 3 juni, matinee 13:30 uur – cast Romeo

Zaterdag 3 juni, avond 19:30 uur – cast Julia

Zondag 4 juni, matinee 12:00 uur – cast Julia

Zondag 4 juni, avond 17:00 uur – cast Romeo

 

meer info

 

 

  3 juni 2023 - 4 juni 2023
  Aanvang: 00:00 uur
  de zaal
  Entree: € 27,50

Tickets