Blues @ the Factory met oa Raymond Nijenhuis & Herbie Blues

Blues @ the Factory met oa Raymond Nijenhuis & Herbie Blues

do 25 april 2024

Guitar Ray Nijenhuis live

Blues@ the Factory is de nieuwe programmeringslijn in onze agenda.
Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Dit kunnen sessies zijn waarin lokaal talent gepresenteerd wordt maar ook optredens van bijzondere hoofdgasten.

Dit keer met Herbie Blues (header) en Raymond Nijenhuis.

Raymond Nijenhuis
Raymond Nijenhuis(1967) is in de Nederlandse muziek scene bekend geworden als de frontman van ‘Guitar Ray & the Rhythm Dukes’.
Met dit trio speelde hij van 1998 tot 2006.Het album ‘Guitar Ray Live at the Nix'(2004) waarop Ray zo’n beetje het hele blues & roots spectrum de revue liet passeren kreeg unaniem lovende recensies en leverde de band een optreden op het prestigieuze BRBF festival in Peer (B) op. ‘Gitaarnet’ noemde Ray in een recensie ‘Nederland’s ambassadeur van de Roots & Blues’, de Amerikaanse gitarist Duke Robillard schreef in zijn linernotes voor ‘Live at the Nix’ :’Guitar Ray has got the GOODS’.
Ray trad op en tourde in 15 verschillende landen met een groot aantal, vooral Amerikaanse, Blues & Roots artiesten die graag gebruik maken van zijn brede muzikale inzetbaarheid en vermogen om dienend te spelen. In Ray’s eigen woorden; “Het is mijn taak om de artiest waarmee ik werk zo goed mogelijk te laten klinken”.Van Chicago of Westcoast blues, Western Swing, Country Blues, Boogie, Bluesy Jazz of Jazzy Blues tot Soul Blues en meer!

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

 

  25 april 2024
  Deur open: 20:00 uur
  het pleintje
  Entree: betaal wat je kunt