Blues @ the Factory

Blues @ the Factory

do 22 mei - 20:30 uur

De maandelijkse Bluessessies in de Gelderlandfabriek zijn inmiddels een begrip. Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Je vindt op deze goedbezochte avonden hoge kwaliteit blues en bijzondere (soms spontane) samenwerkingen. Het zijn unieke concerten waarbij een huisband diverse hoofdgasten begeleidt.

De huisband bestaat uit drie ervaren muzikanten uit het bluescircuit.
Harm van Essen (gitaar) is bekend van zijn band La Ratte, de Thomas Toussaint band en Greg Izor (US).
Drummer Paolo de Stigter uit Leerdam is bekend van Little Hat, waarmee hij de Dutch Blues Challenge won, en Greg Izor (US).
Bassist en organisator Walter Wilhelm, speelde oa met Nathan James, Dylan Bishop en Chris Corcoran.
Ze staan garant voor optredens zoals die nergens anders te zien zijn met de spontaniteit van een sessie en de kwaliteit van gerenommeerde bekende en minder bekende muzikanten.

Enkele namen die er al te zien en horen waren: Roel Spanjers, Boy Vielvoye, Richard van Bergen, Thomas Toussaint, Little Steve en Marlon Pichel.
Maar ook tourende internationale gasten waren geregeld te gast zoals: Greg Izor, Nathan James, Chris Corcoran, Little Victor, Kenan Ozdemir, Doghouse Sam en Shakedown Tim.

Voor een indruk kan je het YouTube kanaal van Blues at the Factory checken.

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

  22 mei 2025
  Deur open: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: betaal wat je kunt

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda