Little Steve & Steven Troch

Little Steve & Steven Troch

do 26 januari 2023

  Event

Little Steve

Donderdag 26 januari is er weer een Blues @ the Factory avond met dit keer als hoofdgasten: Little Steve en Steven Troch!

Little Steve is het alias van gitarist/zanger Steven van der Nat. Binnen de 5 jaar dat hij met zijn band Little Steve & the Big Beat bestaat hebben ze al een behoorlijke naam gemaakt in binnen en buitenland met optredens op b.v. Blues Peer (BE), De Zwarte Cross (NL), Seven Nights To Blues (FR), Breda Jazz Festival (NL), Nuit Du Blues (FR), North Sea Jazz Club (NL), e.v.a. Hun single Brand New Man (Dec 2014) wordt regelmatig gedraaid op Radio 1 in België. Debuut album ‘Another Man’ stond in Engeland in de top 3 van meest gedraaide albums (Independent Blues Broadcasters Association, Jan 2017). En bovendien ze zijn genomineerd voor de Dutch Blues Awards 2015 in categorieën Beste Band, Beste Zanger en Beste Drummer.

Harmonicaspeler/zanger Steven Troch (header) is een graag geziene muzikant in de bluesscene van de lage landen. Steven is een zeer bedreven mondharmonica speler met een extra dosis originaliteit, een begenadigd zanger en een clevere songwriter.Het hoofdingrediënt is blues maar zijn stijl is breed georiënteerd. Hij deelde het podium met oa. Gene Taylor, James Harman, Kid Andersen, John Primer en Ina Forsman en trad op in meer dan 10 landen. Je kan zijn mondharmonica horen op 28 albums waar er 4 in eigen naam. In 2022 verscheen met zijn nieuwste release “The Call”.

We zien weer uit naar een avond vol blues!

Blues@ the Factory is de nieuwe programmeringslijn in onze agenda. Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Dit kunnen sessies zijn waarin lokaal talent gepresenteerd wordt maar ook optredens van bijzondere hoofdgasten.

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

  26 januari 2023
  Deur open: 20:00 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  de zaal
  Entree: betaal wat je kunt

  Event