Blues @ the Factory met oa Lajos Tauber en Tom Eylenbosch

Blues @ the Factory met oa Lajos Tauber en Tom Eylenbosch

do 23 mei 2024

Tickets   Event

Blues@ the Factory is de nieuwe programmeringslijn in onze agenda. Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer.

Lajos Tauber en Tom Eylenbosch, een dynamisch duo in de wereld van blues, rock ‘n roll en rootsmuziek. Deze twee jonge muzikanten hebben elkaar ontmoet op een van de vele jamsessies in het Gentse, die daar het hart van de muziekscene vormen. Lajos, die met zijn vurige gitaarspel de ziel raakt, vond in Tom, een meester van de toetsen, de perfecte harmonie. Samen vormen ze een onafscheidelijk paar, gedreven door hun liefde voor muziek en de diepe roots van de blues. Met hun unieke stemmen en gepassioneerde uitvoeringen weten ze elke keer opnieuw het publiek te betoveren. Hun muziek is een eerbetoon aan de rijke tradities van het genre, maar tegelijkertijd fris en levendig, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten waar ze ook spelen.

foto header: Tom Eylenbosch credit: Karim Hamid

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

Blues @ the Factory deze maand is een blues programma met STIP

Pay What You Can

Bij de STIP voorstellingen koop je van te voren je kaartje via de button op de website, die je door-leidt naar het betaalsysteem van theater de Fransche School.
Hier geef je aan of je de adviesprijs betaalt of je eigen gekozen tarief met een minimum van € 2,50.

  23 mei 2024
  Deur open: 20:00 uur
  het pleintje
  Entree: pay what you can

Tickets   Event