uitverkocht - Cèilidh

uitverkocht – Cèilidh

zo 14 april 2024

Tickets   Event

Anglo-keltische volksmuziek voor dans, feest en spontaan geluk

Een feestelijke middag waarbij de traditionele schotse dans, de Cèilidh, het belangrijkste onderdeel van deze middag vormt. De caller Carieke leert iedereen in de zaal hoe deze dans moet. Om vervolgens met z’n allen er een groot dansfeest van te maken. Natuurlijk met de live Schotse en Ierse muziek van Maggies Wedding. Wordt er ook een middag heel blij (en best fit) van!

Maggies Wedding

Maggies Wedding is ontstaan in 2011 toen een vriendin van de bandleden, Maggie, in het huwelijksbootje stapte. Voor die gelegenheid werd de band Maggies Wedding opgericht. Ierse muziek was het verzoek voor haar bruiloft en dit bleek zo’n succes dat ze als band door zijn gegaan onder de naam ‘Maggies Wedding’.
Het repertoire groeit in de loop van de tijd en bestaat vooral uit Iers/Schots/Engelse volksmuziek, zowel akoestisch als vocaal en uiteenlopend van langzame weemoedige ballades tot opzwepende jigs en reels.

Het instrumentarium is indrukwekkend: oa gitaar, accordeon, fluit, viool, bodhran.

Annemarie Roelink (viool/lepeltjes), Gerrit-Jan van Oonk (gitaar), Dominic Dingena (Banjo), Tjitske Cazemier (viool), Jan Dirk Buizer (fluit), Beate Hazeleger (percussie), Arjen Volkers (accordeon/gitaar) en Peter Merry (gitaar/zang) zijn de bandleden die bij de Ceilidh zullen spelen.

Ierse en Schotse muziek om een middag op te dansen begeleid door Carieke Pol. Voordat je het weet ben je met anderen traditioneel keltisch aan het werk! Altijd heel gezellig en uplifting. See you there!
Be quick with tickets – vorig keer waren ze snel uitverkocht!

  14 april 2024
  Deur open: 13:45 uur
  de zaal
  Entree: € 12,50

Tickets   Event