Culemborg blues presenteert: John F Klaver plays Clapton | eerste set

Culemborg blues presenteert: John F Klaver plays Clapton | eerste set

za 6 maart

Tickets   Event

Geen Culemborg Blues in het centrum van Culemborg in 2020, maar als alternatief  organiseert Stichting Culemborg Blues in samenwerking met de Gelderlandfabriek een serie optredens.  Vanavond: John F Klaver plays Clapton.

John F Klaver is geen onbekende in de blueswereld. In 2011 en 2013 wint hij de Dutch Blues Challenge en de Dutch Blues Foundation kent hem in 2015 de award voor Beste gitarist toe.

De John F. Klaver Band heeft op diverse grote festivals gespeeld, zoals Moulin Blues, Ribs n Blues, IBC Memphis en EBC Berlijn, maar ook als support act voor Dana Fuchs, Johnny Winter en Matt Schofield.

Nu, na het uitbrengen van een aantal albums en het spelen op diverse grote festivals met de John F. Klaver Band, presenteert John het project ‘Klaver Plays Clapton’ als een eerbetoon aan één van zijn muzikale jeugdhelden.

Ondersteund door een 7-koppige band speelt John het repertoire van Slowhand beginnend bij Cream tot aan nu. De hits, klassiekers, maar ook de wat minder bekendere werken van Clapton zullen de revue passeren.

  6 maart 2021
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 20:00 uur
  de zaal
  Entree: € 20,00

Tickets   Event

Voeg toe aan je agenda (iCal/.ics)
Voeg toe aan je Google agenda