De Ramptoerist (premiere)

De Ramptoerist (premiere)

za 6 november 2021

Tickets   Event

Soms ontmoet je iemand waarvan je het gevoel hebt die al jaren te kennen. Iemand met wie je het liefst een oude auto in zou springen om over een lange rechte weg de horizon in te rijden. Totdat die fantasie keihard tegen de realiteit crasht. Wat als je elkaar ontmoet op een plek waar zich een ramp heeft voltrokken?

Twee vreemden ontmoeten elkaar op de wrakstukken van een dodelijk verkeersongeluk en worden daar roekeloos verliefd. Hoe intiemer ze worden, hoe moeilijker het wordt om hun onschuld te bewaren. Kun je de wereld om je heen vergeten? Maakt dat je een slecht mens? Wat als je een slecht mens bent?

Met De Ramptoerist presenteert Theater Tocht een beeldende, poëtische voorstelling over de fatale botsing tussen verlangen en verantwoordelijkheid; een zwartkomische thriller over twee mensen die koste wat het kost onschuldig willen zijn. Gemaakt in de Gelderlandfabriek: premiere op 6 november 2021, daarna nog te zien op 7 november in de Gelderlandfabriek en in theater Kikker op 9 en 10 november.

  6 november 2021
  Deur open: 20:15 uur
  Aanvang: 20:30 uur
  de zaal
  Entree: 16,50

Tickets   Event