Eco de Amor

Eco de Amor

zo 21 april 2024

Tickets

Capella Culemborg zingt “Spaanse klanken”, met Izhar Elias

Op zondagavond 21 april 2024 vindt er een bijzonder concert plaats in ‘de Gelderlandfabriek’ in Culemborg. Capella Culemborg, o.l.v. de dirigent Leenke de Lege, en de alom geprezen gitarist Izhar Elias, woonachtig in Culemborg, zijn de samenwerking aangegaan om een prachtig en afwisselend programma ten gehore te brengen met muziek voor zangstemmen en gitaar.

Capella Culemborg heeft de afgelopen jaren al verschillende concerten gegeven die goed in de smaak vielen, en opvielen door een hoog uitvoeringsniveau en een aansprekende programmering. De eerste plannen voor de genoemde samenwerking ontstonden twee jaar geleden, na een benefietconcert ‘Culemborg voor Oekraïne’. Izhar Elias, in het verleden winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, reist langs allerlei vooraanstaande internationale podia, niet alleen als solist maar ook als lid van verschillende ensembles.

Het programma ruimt een prominente plaats in voor de gitaar, zowel als solo-instrument alsook als kleurrijke liedbegeleider – iets wat al sinds eeuwen de mensen boeit. Er zijn niet alleen gepassioneerde, maar ook dromerige, introverte werken te horen, in verschillende bezettingen en uit verschillende tijdperken.

Meer informatie over dit concert is te vinden op www.capellaculemborg.nl

  21 april 2024
  Deur open: 19:45 uur
  de zaal
  Entree: € 17,50

Tickets