Ecstatic Dance Culemborg

Ecstatic Dance Culemborg

do 7 december 2023

Tickets   Event

Ecstatic Dance Culemborg

Dans zoals je je voelt. Dans zoals je bent. Zonder oordeel en zonder gene. Wij nodigen je uit om op de dansvloer je verwachtingen los te laten, en er met volle overgave te zijn. Om in verbinding te komen met jezelf en met de anderen. Om bij jezelf thuis te komen en je lichaam volledig te voelen. Om heerlijk vrij te dansen.

Tijdens een Ecstatic Dance avond word je uitgenodigd om zonder te praten de dansvloer met elkaar te delen. De avond wordt begeleid door een Ecstatic Dance DJ, die met de muziek inspeelt op de behoefte en energie van de dansers. Twee uur lang mag je je op blote voeten volledige vrij uiten door middel van dans en beweging. Het is een uitnodiging om voor een moment contact te maken met wat er in het moment in jou leeft. We dansen puur en met een heldere geest. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom niet toegestaan.

DJ Sefrijn

Sefrijn is muzikant, multidisciplinair artiest, ondernemer en liefhebber van stilte. Ecstatic Dance is al 6 jaar zijn focus, spelende op vele locaties die deze groeiende dansvorm rijk is, zowel in NL als daarbuiten. Zijn DJ sets ontstaan altijd in het moment, de muziek wordt zorgvuldig uitgekozen met uiteenlopende genres, emoties en snelheden.

Achter de draaitafels danst Sefrijn vaak zelf uitbundig mee: (mee)beleven, (in)voelen, de muziek belichamen. Als klassiek geschoold pianist combineert hij technische muzikale kennis met een passie voor intuïtieve improvisatie. Verwacht wereld muziek gemixt met electronica. Tribal percussie, booty shaking beats, hypnotiserend en sjamanistisch, zachte ambient, speels akoestisch of meditatief en esoterisch.

Meer over Sefrijn:SoundcloudMixcloudInstagram

Programma:19:00 – Zaal open / inloop19:30 – inleiding (ceremonie door Natascha van Achterbergh)20:00 – Ecstatic Dance muziekreis begeleid door DJ Sefrijn22:00 – Gezamenlijke afsluiting met fruit en thee

*Neem je eigen drinkbeker of flesje mee (geen glas), zodat je deze tijdens de avond kan bijvullen met thee of water

Praktische info:
– We dansen op blote voeten. Mocht dit om verschillende redenen niet mogelijk zijn, draag dan zachte dansschoenen of anti slip sokken.
– We verwachten van iedereen dat hij/ zij nuchter de dansvloer betreedt. Mochten we hierover twijfelen, dan kunnen we je vragen de dansvloer te verlaten.
– Mocht je na aanschaf van een kaartje onverhoopt niet kunnen komen, dan kunnen we het kaartje helaas niet terugnemen. Doorverkopen / -geven aan anderen mag natuurlijk wel.

  7 december 2023
  Deur open: 19:00 uur uur
  de zaal
  Entree: € 23,30

Tickets   Event