Ecstatic Dance Culemborg - DJ Araliya

Ecstatic Dance Culemborg – DJ Araliya

do 27 juni 2024

Tickets   Event

Dans zoals je je voelt. Dans zoals je bent. Zonder oordeel en zonder gene. Wij nodigen je uit om op de dansvloer je verwachtingen los te laten, en er met volle overgave te zijn. Om in verbinding te komen met jezelf en met de anderen. Om bij jezelf thuis te komen en je lichaam volledig te voelen. Om heerlijk vrij te dansen.
Tijdens een Ecstatic Dance avond word je uitgenodigd om zonder te praten de dansvloer met elkaar te delen. De avond wordt begeleid door een Ecstatic Dance DJ, die met de muziek inspeelt op de behoefte en energie van de dansers. Twee uur lang mag je je op blote voeten volledige vrij uiten door middel van dans en beweging. Het is een uitnodiging om voor een moment contact te maken met wat er in het moment in jou leeft. We dansen puur en met een heldere geest. Het gebruik van alcohol en drugs is daarom niet toegestaan. Danservaring is niet nodig.
Over Araliya:
Her music is a mixture of different genres and sounds from all over the world. Guiding the dancers on a journey to express and inspire them to be fully open to expand into their movement and awareness. Araliya likes to take you on a unique journey of playfulness, different soundscapes and elements.
Araliya her sets are an invitation to connect with your sensitive Self and others to explore, play and release.
Expect to be inspired to move the body in new waves and shapes to wake up the energy. With her music she creates a safe and sacred environment.
Beluister haar sets:
Programma:
19:00 – zaal open
19:30 – inleiding (ceremonie door Araliya)
20:00 – Ecstatic Dance muziekreis begeleidt door DJ Araliya
22:00 – gezamenlijke afsluiting met fruit en thee
*Neem je eigen drinkbeker of flesje mee (geen glas), zodat je deze tijdens de avond kan bijvullen met thee of water.
Klik hier voor meer (praktische) info over Ecstatic Dance.

  27 juni 2024
  Deur open: 19:00 uur
  de zaal
  Entree: 22,50

Tickets   Event